egy szép kék

2015/01/13. - írta: vizit

and Stuart Pearce

Jaj, hogy én mennyire rühellem már ha valami új dolgot kell megtanulnom. Itt ez a blog, most próbáltam egy képet felrakni, erre eltűnt. De nem adom fel.

Hát nem megy. Egyelőre. De majd visszatérünk erre a szép kékre. Addig egy rövid bevágás a helyi lapból, a Nottingham Post-ból. Mint nyilván tudjátok, a valaha jobb napokat látott Nottingham Forest ebben a szezonban, az igen jó kezdés után, az utóbbi húsz fordulóban mindössze két meccset nyert meg. Ennek megfelelően elég gyászos a hangulat az érintettek között. Ilyeneket írnak az újságban: "You (the players) owe it to the fans of this club to prove your worth every single penny of your transfer fees and your wages." Szegény Stuart Pearce napjai szerintem meg vannak számlálva. A tulaj, bizonyos Al Hasawi a napokban jött vissza egy hosszabb, egy hónapos távollét után...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://brian-robin.blog.hu/api/trackback/id/tr987072213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása