Imhol la egy kis uzsi a nehéz nap után. Főfogás a Black Sheep Ale, aztán kevés nagyüzemi pickle, párolt bab/borsó (tegnapi maradék), igazi angol töpörtyű és mákkal hintett kenyér a helyi lengyel boltból. A tepertő némileg bonyolultabb mint a miénk, íme az összetevők: a disznó, só, élesztő kivonatpor, rizs liszt, természetes ízesítők, cukor, fűszerek: kapormag, paprika, görögszéna, kakukkfű. De ha nem olvasom el a zacskót, meg nem mondtam volna, hogy nem egy szimpla magyar pörc. Lehet, hogy otthon is rizsliszttel csináljuk a konyhában? De a zacskó gyönyörű, olvasgassátok csak. És lássátok:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.