öreg tölgyek

2015/01/15. - írta: vizit

Barking mad?

főcímmel jött ki a mai újság. Nagy a tét. Veszélybe került egy 40 millió fontos beruházás (kb. 16-17 milliárd Ft) - egyetemi sportcentrum építése - mert rájöttek, hogy a tervezett helyen 3 darab tölgyfa áll. A fák kora 250 és 400 év között van. A képviselők jövő hétre halasztották a döntést.

Plusz papagájra vadászunk. Eltűnt eg dög tavaly szeptemberben és tulaj felkínált 1000 fontot, ha valaki megkeríti. Elég nagy cikk van ebből is, mondom, jó az újság. Ja, a madár a következőket tudta: 'hello', 'good-bye', 'going shopping', 'I love you'. Már ha esetleg találkoznátok. Ennyi idő alatt...

És bizony egyre jobban izzik a levegő. Nyakunkon a szombati rangadó. A Forest a Derby-vel játszik idegenben, ami itt véresen komoly rangadó. A két város 20 km-re van egymástól, ez a legfontosabb meccs minden évben. Sajnos az előjelek nem a legjobbak.

Asszem muszáj megnéznetek ezt is: Hobgoblin. Az ital kiváló volt, a honlap varázslatos. És figyelmetekbe ajánlom a Tastefinder menüt. Azon vakaróztam éppen, hogy boltból mégegyszer azért nem venném ezt a sört, amikor így meglett a megoldás.

Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brian-robin.blog.hu/api/trackback/id/tr147076135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása